Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک گزارش نشان می‎‌دهد که نگه داشتن افراد در زندان‌های آمریکا به تجارت بزرگی در این کشور تبدیل شده است.

خبرگزاری میزان - خبرگزاری شینهوا در گزارشی نوشت که رنج زندانیانی که در زندان‌های غیر دولتی آمریکا قرار دارند، آن‌ها را گواهی بر سابقه طولانی این کشور در نقض حقوق بشر می‌کند.

بر اساس این گزارش، آن چیزی که در زندان‌های خصوصی در سراسر آمریکا اتفاق افتاده و اتفاق می‌افتد، نقص بزرگی را در این کشور آشکار کرده‎اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زندان‌های خصوصی آمریکا در دهه ۱۹۸۰ میلادی در این کشور تاسیس شدند تا کمبود تخت در زندان‌های فدرال و ایالتی در این کشور را جبران کنند.

آمار به دست آمده از اداره دادگستری آمریکا نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۹ حدود ۱۱۶ هزار زندانی در زندان‌های خصوصی حبس بوده‎اند.

این تعداد حدود ۷ درصد از کل تعداد زندانیان زندان‌های ایالتی و ۱۶ درصد از جمعیت زندانی در زندان‌های فدرال آمریکا را تشکیل می‌داد.

شرکت‌های سودگرا سریعاً به این موضوع پی بردند که راه‌هایی وجود دارند که آن‌ها می‌توانند از طریق این زندان‌ها درآمد‌های بسیاری کسب کنند.

نگه داشتن افراد در زندان‌های آمریکا به تجارت بزرگی در این کشور تبدیل شده است؛ در نتیجه، آمریکا بیشترین جمعیت زندانی را در میان کشور‌های جهان دارد.

در ۴۰ سال گذشته این زندان‌ها به دلیل رسوایی موسوم به «کودکان برای پول»، دریافت پول برای نگه داشتن در زندان، خشونت غیر قابل کنترل، سوء استفاده، کار کشیدن از زندانیان و حمایت‌ها و کمک‌های سیاسی، بسیار بدنام شده‎اند.

از این زندان‌ها به عنوان «گودال‌های جهنمی» یاد می‌شود.

بر اساس تازه‌ترین گزارش چین درباره نقض حقوق بشر در زندان‌های آمریکا در سال ۲۰۲۱، زندانیان محبوس در زندان‌های خصوصی آمریکا در خطر سوء استفاده قرار گرفتن و شرایط نامناسب در این مراکز خصوصی هستند که بسیاری از مهاجران هم در آن‌ها زندانی می‌شوند.

در گزارش دیگری از مرکز عدالت «برنن» در دانشگاه نیویورک آمده که زندانیان محبوس در زندان‌های آمریکا دهه هاست که بدون هیچ گونه حق و حقوقی کار کرده‎اند.

بیشتر بخوانید: مرگ کرونایی صدها زندانی در زندان‌های آمریکا حبس دسته جمعی و نژادپرستی ساختاری در زندان‌های آمریکا

این در حالی است که همه گیری ویروس کرونا وضعیت این زندان‌ها را بدتر کرده است؛ بسیاری از ایالت‌ها از این نیروی کار اجباری برای تولید مواد ضدعفونی کننده دست، کاغد توالت و دیگر وسایل محافظتی شخصی با دستمزد‌های بسیار کم استفاده می‌کنند.

«رائول کلپوته»، سردبیر یک روزنامه کوبایی در این رابطه می‌گوید «زندان‌های خصوصی یک تجارت بزرگ در آمریکا هستند؛ تجارتی که با درآمد سالیانه ۲ میلیارد دلاری همراه است؛ این‌ها زندان‌هایی هستند که به واسطه نگه داشتن افراد در حبس و به بردگی گرفتن آن‌ها درآمد کسب می‌کنند.»

به گفته وی، «این افراد با برزخ قانونی روبرو هستند، زیرا زندانیانی هستند که هنوز جلسات محاکمه شان انجام نشده و تحت حمایت قانون نیستند؛ این افراد ممکن است تا زمانی که مقامات تشخیص دهند در زندان‌ها به سر ببرند.»

زندان‌های خصوصی در آمریکا با وجود رسوایی‎ها، همچنان جایی برای کسب درآمد‌های بالا به حساب می‌آیند؛ چه دلیلی وجود دارد که باعث می‌شود این زندان‌ها قدرتمند باشند؟ «سیاست پول».

شرکت‌های اداره کننده زندان‌های خصوصی با ارائه کمک‌های مالی بسیار زیاد به احزاب سیاسی و سیاستمداران مورد نظرشان، در سیاست آمریکا دخالت دارند؛ آن‌ها از این کار برای دریافت قرارداد‌های بزرگ استفاده می‌کنند.

با وجود افزایش انتقاد‌ها و بحث‌ها داخل این کشور به دلیل گسترش زندان‌های خصوصی در آمریکا، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا یک فرمان اجرایی را مدت کمی پس از ورود به کاخ سفید امضا کرد.

طبق این فرمان، قرار بود انعقاد‌های جدید قرارداد توسط وزارت دادگستری آمریکا با زندان‌های خصوصی پایان یابد؛ چیزی که بایدن در نظر نگرفت، وجود سیاستمداران حامی این قراردادها، زندان‌های مهاجران و خدمات پس از حبس، مانند نظارت و کنترل الکترونیکی بود.

سیستم زندان‌های خصوصی آمریکا، که در آن صاحبان این تجارت بزرگ با سیاستمداران تبانی می‌کنند نشان دهنده سیاست پول در این کشور است.

طی دهه‌های اخیر، آمریکا خود با عنوان ادعا‌های دروغین، بسیاری دیگر از کشور‌ها را به نقض حقوق بشر متهم کرده؛ و این در حالی است که سیستم زندان‌های خصوصی آمریکا نشان دهنده زیرپا گذاشتن حقوق بشر است و شکست به اطلاح دموکراسی این کشور را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا جو بایدن حقوق بشر زندان های خصوصی آمریکا زندان های آمریکا زندان ها زندان ها نگه داشتن حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۶۵۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا

پلیس نیویورک با استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا و به پرواز درآوردن پهپادهای شناسایی، به تسخیر یکی از ساختمان‌های این دانشگاه توسط معترضان به جنگ غزه پایان داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، پلیس نیویورک با استقرار اتوبوس های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا و به پرواز درآوردن پهپادی که فیلم ها و عکس های دانشجویان معترض را در تلفن های همراه آنان نشان می داد، به تسخیر یکی از ساختمان های این دانشگاه توسط معترضان به جنگ غزه پایان داد.

براساس این گزارش، تسخیر یکی از ساختمان های دانشگاه کلمبیا از سوی معترضان حامی فلسطین در حالی است که پهپادهای شناسایی پلیس برفراز آسمان این دانشگاه به پرواز درآمد و دانشجویان معترض را شناسایی کرد و تصاویر آنها را در تلفن های همراهشان پخش کرد.

همچنین نیروهای گارد پلیس در مقابل درب ورودی دانشگاه به صف ایستاده و اتوبوس های زندان را برای دستگیری و انتقال دانشجویان به زندان معترض آماده کردند.

این در حالی است که مقامات دانشگاه، رهبران دانشجویان معترض را که بیش از دو هفته است در محوطه دانشگاه چادرهای اعتراضی خود را برپا کرده‌اند، به یک جلسه دعوت کردند. در حالی که جلسه قبلی آنان بی نتیجه پایان یافته بود.

در همین زمان، پلیس ده‌ها نفر از جمله 30 دانشجو و 6 فارغ التحصیل و دو کارمند دانشگاه را به اتهام ورود غیرقانونی دستگیر و چادرهای معترضان در این ساختمان را جمع آوری کرد.

براساس این گزارش، دقایقی پیش از جمع آوری این چادرها، مسئولان دانشگاه محوطه اصلی این خوابگاه را مسدود کرده و هرگونه رفت و آمد به آن را برای دانشجویان، کارکنان امنیتی و دیگر کارکنان دانشگاه محدود کردند. سپس پلیس 10 دقیقه به دانشجویان معترض فرصت داد تا برای پایان دادن به اعتراض و تخلیه چادرهای خود تصمیم بگیرند اما آنها از این کار خودداری کردند. دانشجویان نیز پیامی را در تلفن های همراه خود دریافت کردند که در آن گفته شده بود: سرپیچی از این دستور ممکن است منجر به اقدامات انضباطی شود.

در نهایت در عرض چند دقیقه، پلیس همه افراد بیرون خوابگاه همیلتون را تخلیه و به دانشجویان ساکن خوابگاه دستور داد تا پیش از بسته شدن درب ها، به خوابگاه بروند. کارکنان امنیتی دانشگاه دستور دادند هر کسی که ساکن خوابگاه نیست باید در لابی بماند. دهها نفر این کار را انجام دادند.

حدود 6 روز پیش دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا، ساختمان خوابگاه همیلتون در این دانشگاه را تسخیر کردند.

شبکه خبری سی‌ان‌ان با انتشار تصاویر ویدئویی گزارش داد که معترضانی که خوابگاه همیلتون را تسخیر کرده‌اند، بنرهایی را از پنجره‌های ساختمان بیرون قرار داده‌اند که به‌روی آنها «انتفاضه» نوشته شده است.

صبح همان روز مقامات دانشگاه کلمبیا اعلام کردند تعلیق دانشجویان معترض حامی فلسطین را که کمپ‌های اعتراضی خود در محوطه دانشگاه را ترک نکنند، آغاز خواهند کرد.

در همین حال جان کربی هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به تسخیر ساختمان دانشگاه کلمبیا در نیویورک توسط دانشجویان، اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا معتقد است اقدام دانشجویان دانشگاه کلمبیا برای تسخیر ساختمان قطعا رویکرد غلطی است.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز طی اظهاراتی از رژیم اسرائیل اعلام حمایت کرد و گفت که علی رغم تظاهرات و مخالفت‌های اخیر در دانشگاه‌های آمریکا به جنگ غزه، او در سیاست‌های خود در قبال منطقه بازنگری نخواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت که در هیچ یک از محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا جایی برای گفتمان خشونت و یهودی‌ستیزی وجود ندارد. تظاهرات ضد جنگ علیه غزه او را مجبور نکرده است که در سیاست‌های خود در قبال منطقه بازنگری کند.

او همچنین گفت: تظاهرات صلح‌آمیز قانونی است اما خشونت قانونی نیست. دانشجویان حق آزادی بیان دارند اما باید از حاکمیت قانون پیروی کنند. گارد ملی نباید در تظاهرات‌های دانشجویی در محوطه‌های دانشگاه‌ها مداخله کند.

همچنین بنا بر اعلام رسانه‌های آمریکایی، تظاهرات در محوطه دانشگاه کالیفرنیا درباره جنگ غزه، به درگیری بین معترضان حامی فلسطین و گروهی از طرافداران اسرائیل، تبدیل شد.

در همین حال، رسانه‌های آمریکا گزارش دادند که نیروهای پلیس آمریکا از آغاز جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین، در 25 دانشگاه این کشور در 21 ایالت، بیش از 1000 دانشجوی معترض به جنایت‌های رژیم اسرائیل در غزه را بازداشت کرده‌اند.

همچنین براساس اعلام رسانه ها، پلیس چادرهای معترضان حامی فلسطین در دانشگاه ویرجینیا را جمع آوری و دستکم 25 نفر را دستگیر کرد.

مقامات دانشگاه ویرجینیا در بیانیه‌ای اعلام کردند معترضان بسیاری از سیاست های دانشگاه از جمله برپایی چادر و استفاده از بلندگو و دیگر ادوات تولید صداهای بلند را زیر پا گذاشته‌اند.

علاوه بر این، اداره پلیس شیکاگو نیز اعلام کرد حدود 50 معترض حامی فلسطین به اتهام ورود غیرقانونی، مقابل موسسه هنر شیکاگو بازاشت شدند.

اداره پلیس لس آنجلس نیز در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس گفت: به دلیل اقدامات خشن متعدد در بین معترضان در محوطه دانشگاه، ماموران پلیس به درخواست مسئولان دانشگاه یو سی ال ای، پاسخ داده و وارد دانشگاه شدند تا نظم و امنیت عمومی را بار دیگر برقرار کنند.

پلیس آمریکا همچنین برای خارج کردن دانشجویان معترض به جنگ غزه در دانشگاه تگزاس از محوطه دانشگاه به اسپری فلفل متوسل شد.

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

بایدن: دانشگاه‌ جای یهودی‌ستیزی نیستیورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیادانشگاه براون آمریکا سرانجام به خواسته دانشجویان تن داد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • طالبان بازداشت دانشجویان در آمریکا محکوم کرد
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • هم‌اینک دنیا فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل دارای حقوق‌ بین‌الملل به رسمیت می‌شناسد
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست